Mindful met je baby 8 weekse training met korting als je meedoet aan onderzoek

Oriëntatie avond donderdag 22 augustus 2019 van 19.30 tot 21.30 in Hilversum

Eva Potharst van Uva Minds doet onderzoek naar de effecten van deze training.

Ik werk als trainer mee aan dit onderzoek en ben daardoor in de gelegenheid om deelnemers van mijn groepen mee te laten doen aan dit onderzoek. Het onderzoek start deze zomer en de trainingen starten weer vanaf september.
Als je meedoet aan het onderzoek ben je bereid deel te nemen aan de volgende extra activiteiten:
Het invullen van vragenlijsten 4 of 5 keer in een periode van een jaar.
Het invullen van een vragenlijst duurt ongeveer een half uur.
Het meewerken aan video observaties van een kwartier aan huis, 3 keer in de periode van een jaar.

Als je overweegt mee te doen, hebben we eerst een individueel kennismakingsgesprek waarin we kunnen verkennen of dit iets voor je is.

De deelnemers aan het onderzoek krijgen de training aangeboden tegen een gereduceerd tarief. Deze korting kan gegeven worden door subsidie. Vooral voor ouders met een laag inkomen die zich het gewone tarief moeilijk kunnen veroorloven, is dit misschien een mooie kans om deel te nemen. De korting is afhankelijk van het inkomen. Is je inkomen lager dan 140% van het minimum, dan betaal je alleen de kosten van het werkboek, dat is 21,99 euro.
Is je inkomen hoger, dan krijg je 125 euro korting op de cursusprijs van 450 euro en kun je meedoen voor 325 euro. Dit is inclusief het werkboek.

Als uit het onderzoek blijkt dat deze training een positief effect heeft, is er een kans dat gemeenten of zorgverzekeraars deze training in de toekomst zullen gaan vergoeden. Wetenschappelijk bewezen effectieve trainingen komen eerder in aanmerking voor vergoeding.

Op 22 augustus 2019 is er een oriëntatie avond mindful met je baby. Tijdens deze avond kun je een indruk krijgen hoe het toe gaat tijdens de 8 weekse training. Kosten 15 euro. Dit bedrag krijg je terug als je mee gaat doen aan één van de trainingen.

Wil je meer weten of je aanmelden dan kun je me mailen of bellen.