Mindful met je baby 8 weekse training met korting als je meedoet aan onderzoek

Eva Potharst van Uva Minds, het academisch behandelcentrum van de universiteit van Amsterdam, doet onderzoek naar de effecten van deze training. Binnenkort is er ook informatie over het onderzoek te vinden op de website van uva Minds: www.uvaminds.nl

Ik werk als trainer mee aan dit onderzoek en ben daardoor in de gelegenheid om deelnemers van mijn groepen mee te laten doen aan dit onderzoek. Het onderzoek en de trainingen starten vanaf september 2019.
Als je meedoet aan het onderzoek ben je bereid deel te nemen aan de volgende extra activiteiten:
Het invullen van vragenlijsten 4 of 5 keer in een periode van een jaar.
Het invullen van een vragenlijst duurt ongeveer een half uur.
Het meewerken aan video observaties van een kwartier aan huis, 3 keer in de periode van een jaar.

Als je overweegt mee te doen, hebben we eerst een individueel kennismakingsgesprek waarin we kunnen verkennen of dit iets voor je is.

De deelnemers aan het onderzoek krijgen de training aangeboden tegen een gereduceerd tarief. De korting is afhankelijk van het inkomen. Is je inkomen lager dan 140% van het minimum, dan betaal je alleen de kosten van het werkboek, dat is 21,99 euro.
Is je inkomen hoger, dan krijg je 125 euro korting op de cursusprijs van 450 euro en kun je meedoen voor 325 euro. Dit is inclusief het werkboek.

Als uit het onderzoek blijkt dat de training een positief effect heeft, is er een kans dat gemeenten of zorgverzekeraars deze training in de toekomst zullen gaan vergoeden. Wetenschappelijk bewezen effectieve trainingen komen eerder in aanmerking voor vergoeding.

Wil je meer weten bel of mail me even.