Vervolgavonden Mindful ouderschap

Voor ouders die de 8-weekse training Mindful Ouderschap gevolgd hebben.

Als de training erop zit
Bijna iedereen is vast van plan om het geleerde te blijven toepassen. En om af en toe de oefeningen te herhalen en nog eens op een meditatie-kussentje te gaan zitten. Maar….. er is altijd wel iets dat je aandacht dringend nodig heeft. En na verloop van tijd gaat alles weer z’n gangetje en ben je misschien weer druk met alle ballen in de lucht houden. Misschien is de oude opvoed-stress weer meer terug dan je zou willen en baal je af en toe van jezelf als ouder, denk je dat andere ouders het beter doen; kortom, wat meer rust, ruimte en mildheid in je ouderschap is zeer gewenst.

Wat kun je doen
Voor iedereen die een training Mindful Ouderschap heeft gevolgd, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een vervolggroep, die eens per maand wordt gehouden. In een groep oefenen is vaak makkelijker dan alleen, en inspireert om ook thuis weer af en toe de tijd te nemen.

Wat wordt er gedaan
Doel van de vervolggroep is om mindful ouderschap – liefdevolle aandacht voor jezelf en je kind – te blijven beoefenen en te herinneren in je dagelijks leven. Het accent ligt op ‘oefeningen doen’ en op ‘ervaringen en inzichten delen’. We herhalen de oefeningen uit de training en er komen nieuwe oefeningen bij.  Op die manier komt er een proces van verdieping en versteviging op gang.

Wanneer en kosten?
Elke eerste maandag van de maand van 20.00 tot 21.30 .
Is de eerste maandag een feestdag dan wordt het de tweede maandag van de maand.
Voorlopig  vinden de trainingen online plaats.
Kosten: losse deelname 25 euro per keer. Of via een strippen kaart van 100 euro voor 5 keer.